SBGA - Blengini Ghirardelli Associati
logoVerticale.png

Blog

AEC RESEARCH CENTRE

AEC RESEARCH CENTRE

DATE 2018 -2019

STATUS in progress - construction

CLIENT AEC Illuminazione

DESCRIPTION

The large existing construction has been integrated with a new part to form an inviting and harmonic structure. The renovation of the front part of the building incorporates the remodelling of the facade, the interior of the common spaces, lobbies, meeting rooms and laboratories. Il progetto rigoroso e semplice è in consonanza con la filosofia del cliente che produce lampade dal design essenziale. Facing the entrance, a cover amphitheater provides an outdoor space for events and conference that can also used by employees to take their breaks outside, stimulating interpersonal contacts and social communication.